forside
 

 Forside

 
  Brugernavn:

  Password
:
   Glemt Password?
 Opret firmaprofil
 Læs betingelserne

   Aktuelle tilbud
   Artikelbase
   Billedbank
   Brugtmarked
   Debat Forum
   Downloads
   Guides
   Farver og Mål
   Jobmarked
   Kalenderen
   Medieinformation
   Medie Jura
   Netradio / Net-TV
   Nyheder / Presse
   Nyheds feeds
   Oplysningen
   Produktkatalog
   Sig din mening
   SMS Marketing
   Tilmeld nyhedsbrev
   Tips og tricks
   Verdens aviser
   Viden Om:


ForsideDownloads

Downloads på visible | dansk-reklameguide.dk
Siden Downloads på visible.dk samler Downloads fra brancherne edb, IT, reklame, marketing og tryk. Siden Downloads opdateres løbende, så du altid har et værktøj til at finde de Downloads der kan hjælpe dig med din opgave.

Downloads

Macromedia Flash Player

Programudvidelsen Macromedia Flash Player er nødvendig for at afspille animationer og musik på mange websites.

Download [HER]

Shockwave Player

Både Flash og Shockwave Playerne er små programmer der muliggør afviklingen af multimedie elementer fra diverse hjemmesider.

Download [HER]

Adobe Reader

Adobe® Reader® er gratis software, der tillader at få vist, udskrive og søge efter PDF-filer enkelt og nemt vha. en lang række platforme og enheder.

Download pc-version [HER]
Download mac-version [HER]
Download unix-version [HER]

Excel Viewer 2003

Microsoft® Excel Viewer er et gratis program, som gør det muligt for brugerne at få vist og udskrevet regnearksfiler fra Microsoft® Excel til Windows (version 2.0 eller nyere) og Microsoft Excel til Macintosh® (version 2.2a eller nyere). Microsoft Excel Viewer giver brugerne mulighed for at få vist sideopsætning, kopiere og kontrollere cellestørrelse og få adgang til funktionerne Zoom og Autofilter. Microsoft Excel Viewer understøtter OLE DocObject og muligheden for at få vist alle typer Microsoft Excel-filer.

Download [HER]

PowerPoint Fremviser 2003

Med PowerPoint Fremviser 2003 kan du få vist præsentationer med alle funktioner, oprettet i PowerPoint 97 nyere. Fremviseren understøtter også åbning af Microsoft PowerPoint-præsentationer, der er beskyttet med adgangskode. Du kan få vist og udskrive præsentationer, men du kan ikke redigere dem i PowerPoint Fremviser 2003.

Download [HER]

Word Viewer 2003

Med Microsoft® Word Viewer 97/2000 kan brugere af Microsoft Word dele dokumenter med personer, som ikke har Word installeret, og brugere uden Word kan åbne og få vist Word-dokumenter. Dette produkt giver også brugere, som vil placere formaterede Word-dokumenter på internettet, mulighed for at udvide deres onlinepublikum til at omfatte personer, som ikke har Word installeret. Dette Viewer-program giver også brugere mulighed for at få vist og udskrevet dokumenter, som er oprettet i det oprindelige Word-filformat, selv om de ikke har Word installeret. Brugere kan zoome, få vist dokumentet i dispositions- eller sidelayouttilstand, få vist sidehoveder/sidefødder, fodnoter og anmærkninger.

Download [HER]

Snapshot Viewer til Access

Snapshot Viewer giver dig mulighed for at få vist et snapshot af en rapport uden standard- eller kørselsversioner af Microsoft Access 97, Access 2000 eller Access 2002.

Download [HER]

Windows Update

Hent de nyeste opdateringer, der findes til computerens operativsystem, software og hardware. Windows Update scanner computeren for at se, hvilke opdateringer der er nødvendige og giver dig en liste over opdateringer, der passer lige til dig.

Download [HER]

Microsoft ActiveSync

Download [HER]Apple Download

Download [HER]

QuickTime Player

Apples QuickTime Player er en god generel afspiller til video i mange formater. Afspilleren er også nødvendig, hvis man vil se video i Apples private .mov-format. Der er en række forfilm (trailere) på Apples hjemmeside, der kræver denne afspiller. QuickTime Player er integreret med de seneste browsere, så man kan se video direkte i browseren.

Download [HER]

Stinger

McAfee har frigivet Stinger til at rense maskiner efter infektion af specifikke virus, der i blandt W32/Mydoom@MM, W32/Netsky@MM, W32/Bagle@MM, W32/Blaster.worm, W32/Sasser.worm mf. Stinger er gratis og kan frit hentes af alle. Stinger kan køres manuelt direkte på enkelte maskiner, eller udrulles via ePO.

Listen over hvilke virus Stinger kan detektere og rense, opdateres løbende.

Download [HER]

Java

På grund af stridigheder mellem Microsoft og Sun, understøtter de nye versioner af Windows XP ikke java mere. Denne manglende teknologi kan resulterer i at flere aplikationer ikke virker. Det kan være alt fra din netbank til e-butikker og simple funtioner som udskrivningen af sider.

Download [HER]

   

 

Hele sætning Alle ord
 


© visible 2004 | dansk-reklameguide.dk